Калоприймач 6100
Чим замінити?

Калоприймач 6100 був виведений виробником із асортименту, тобто знятий з виробництва. Це означає, що купити даний калоприймач в Україні вже неможливо і ситуація не зміниться.

Що робити? Шукати та підбирати аналог!

Основні переваги калоприймача 6100 – велика площа приклеювання 10-80мм, додатковий пластир по периметру.

Аналог 1.

На сьогоднішній день найбільшу відповідність Калоприймачу 6100 по технічних характеристиках має Калоприймач Касекс, Бразилія (посилання на Касекс). Калоприймач Касекс, 13-80мм, Бразилія так само має велику площу приклеювання 13-80мм та додатковий пластир по периметру, який додавав багато комфорту і надійності під час використання. Окрім того, Калоприймач Casex має гідроколоїдну пластину з екстрактом Алое Вера. Гудроколоїд допомогає захистити шкіру, а Алое Вера сприяє швидкому відновленню шкіри навколо стоми. Дізнатись більше про калоприймач Касекс.

Калоприймач Касекс може бути як прозорим, так і непрозорим

Аналог 2.

Якщо наявність додаткового пластиру по периметру не являється для вас ключовою вимогою, варто спробувати калоприймачі, що не мають додаткового пластиру по периметру, але мають адгезивну пластину, що добре тримається на тілі. Варто звернути увагу на Калоприймач Естім+(посилання) та Калоприймач СенСура.(Посилання) Клейова пластина обох калоприймачів має у складі гідроколоїд, що поглинає вологу зі шкріи, пластини доволі тонкі, а значить будуть гарно повторювати рель’єф тіла.

 

Аналог 3.

Якщо жоден із перерахованих вище калоприймачів вам не підійшов, зверніть вашу увагу на Калоприймач післяопераційний 12802. Недивлячись на те, що даний калоприймач виробник рекомендує використоувати в ранній післяопераційний період, дех-то із стомованих користується даним калоприймачем на постійній основі. Переваги даного калоприймача – велика площа приклеювання 10-100мм, спеціальне вікно, що дає доступ до стоми та дозволяє робити інспекцію стоми у будь-який час.

[IT_EPOLL id=”1380″][/IT_EPOLL]
Viber
Telegram
Зворотній дзвінок